IFS Vision System

Optimaliseer de Kwaliteit van Voedselverpakkingen met het Innovatieve Vision Control Systeem van IFS

Bij RVS Specialist Dronten hebben we het voorrecht gehad om een project aan te pakken in samenwerking met IFS Nederland (Innovative Food Systems). IFS staat bekend om hun expertise op het gebied van weeg, prijs en etiketteermachines in de voedselindustrie. Onze samenwerking richtte zich specifiek op het nieuwe Vision Control systeem van IFS, een stap voorwaarts in het waarborgen van de kwaliteit van voedselverpakkingen die aan retailers worden geleverd.

Wat maakt dit Vision Control systeem zo essentieel? Laten we een kijkje nemen naar de functionaliteiten die het biedt:

Controle van Labels en Barcodes:

Het systeem controleert de juistheid van labels, inclusief vervaldatum OCR, barcode 1D & 2D, en detecteert zelfs vuil in de verzegeling. Dit minimaliseert fouten en verzekert de nauwkeurigheid van productidentificatie.

Vervuilingsdetectie:

Vuil en andere ongewenste deeltjes worden gedetecteerd, wat essentieel is voor het handhaven van hygiënische normen en het voorkomen van mogelijke gezondheidsrisico’s. Vervuiling betekend namelijk vaak lekkage in de verpakking waardoor de houdbaarheidsdatum niet gegarandeerd kan worden.

Labelpositie en Oriëntatie:

Het systeem controleert de positie en oriëntatie van het label om ervoor te zorgen dat het correct is aangebracht, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling en klanttevredenheid.

Leesbaarheid en Tekstpositie:

Tekst wordt gecontroleerd op leesbaarheid en juiste positionering, wat cruciaal is voor consumenteninformatie en wettelijke vereisten.

Bij RVS Specialist Dronten hebben we de constructie van deze machine verzorgd, met behulp van hoogwaardig roestvrij staal en vakmanschap. We begrijpen het belang van duurzaamheid, hygiëne en precisie in de voedselverpakkingsindustrie, en ons team heeft zich ingezet om aan deze eisen te voldoen.

Het Vision Control systeem van IFS biedt een geavanceerde oplossing voor het waarborgen van de kwaliteit van voedselverpakkingen, en wij zijn trots dat we hebben bijgedragen aan de realisatie ervan. Samen streven we naar voortdurende innovatie en verbetering binnen de voedselindustrie, met als uiteindelijk doel het leveren van veilige en hoogwaardige producten aan consumenten over de hele wereld.

Fotobijlage Project:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *